Καταδίωξαν τους κλέφτες από τη Λαμία μέχρι την Αρκίτσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 08:19 Καταδίωξαν τους κλέφτες από τη Λαμία μέχρι την Αρκίτσα (φώτο αρχείου)

Χειροπέδες σε δυο Ρουμάνους μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι όταν δυο νεαροί Ρουμάνοι έκλεψαν χρήματα (750€ περίπου), με τη μέθοδο της απασχόλησης από μίνι μάρκετ στο Παγκράτι Λαμίας.

Το κέντρο «100», που ενημερώθηκε από την ιδιοκτήτρια για την κλοπή, έδωσε τα στοιχεία του αυτοκίνητου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, στα πληρώματα που περιπολούσαν.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του Β' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας εντόπισαν το θαλασσί Audi, τύπου Station Wagon, να κινείται στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε καταδίωξη από με περιπολικά από το Β΄ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων, της Άμεσης Δράσης, αλλά και του Α' ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων, που έστησαν μπλόκο στον κόμβο της Αρκίτσας.

Τελικά το θαλασσί Audi ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στη γέφυρα της Αρκίτσας και οι δυο κλέφτες συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια οι δύο νεαροί Ρουμάνοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ, ενώ πάνω τους βρέθηκαν και τα χρήματα που της έκλεψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν αρκετά πράγματα και προϊόντα τα οποία εξετάζονται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας εάν είναι κλεμμένα.

ΟΙ δυο Ρουμάνοι, που διαμένουν στην Αθήνα και επισκέφθηκαν για "δουλειά" την πόλη μας, θα οδηγηθούν με την διαδικασία του αυτοφώρου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση