Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις του Διοικητή Π.Υ. Φθιώτιδας με τους Δημάρχους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 22:22 Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις του Διοικητή Π.Υ. Φθιώτιδας με τους Δημάρχους

Σε Δομοκό, Καμένα Βούρλα και Μακρακώμη, βρέθηκε ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδας, Πύραρχος Ανδρέας Μωράτης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π.Υ. Λαμίας Πύραρχο Θανάση Παπασταμούλη.

Ο κ. Μωράτης συνάντησε αντίστοιχα τους Δημάρχους Μπάμπη Λιόλιο, Γιάννη Συκιώτη και Γιώργο Χαντζή, προκειμένου να τους ενημερώσει για θέματα που αφορούν την συνεργασία των Δήμων με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στα πλαίσια της εφαρμογής του νέου Νόμου 4662/2020, καθώς επίσης και διάφορες παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για την καλύτερη προετοιμασία της νέας αντιπυρικής περιόδου 2020.

Παρόντες ήταν και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας των Δήμων καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι από τα αρμόδια Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των Δήμων.

Οι συναντήσεις έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα διαπιστώνοντας την αναγκαιότητα της καλής συνεργασίας και του σωστού συντονισμού στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Επίσης ο κ. Μωράτης στο πλαίσιο των επαφών του συνάντησε και τους Δασάρχες Αταλάντης, Γιάννη Πατούλη και Μακρακώμης, Δημοσθένη Βασιλείου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδας, οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με τον Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Κυρμανίδη.