Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο σε διασταύρωση - Τραυματίστηκε παιδάκι και ο παππούς του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 08:40 Λαμία: Σοβαρό τροχαίο σε διασταύρωση - Τραυματίστηκε παιδάκι και ο παππούς του

Δείτε εικόνες από το τροχαίο, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής σε διασταύρωση στο Παγκράτι, όταν οδηγός παραβίασε το STOP και εμβόλισε άλλο αυτοκίνητο.

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό τριών ατόμων, εκ των οποίων το ένα παιδί, σημειώθηκε λίγο πριν τις 2:00' το μεσημέρι της Κυριακής (8/3) στην οδό Φραντζή στη διασταύρωση με την οδό Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 73χρονος οδηγός του ασημί opel παραβίασε το STOP της Λεωφόρου Ελευθερίας, ερχόμενος από ανατολικά, την ώρα που το Suzuki τύπου τζιπ κατέβαινε κανονικά την οδό Φραντζή με κατεύθυνση από Λαμία προς Γοργοπόταμο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το Suzuki ακινητοποιήθηκε στο μέσον του δρόμου, ενώ το opel έφυγε στα χωράφια, παρασύροντας στο πέρασμα του και μία κολόνα του ΟΤΕ.

Από το τελευταίο όχημα βγήκαν τραυματισμένοι ο ηλικιωμένος οδηγός και ο εγγονός του, ηλικίας 11 ετών, που επέβαινε επίσης σε αυτό και φαίνεται να χτύπησε στο κεφάλι του.

Αμφότεροι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας όπως και ο οδηγός του Suzuki, που είναι γιατρός στο Νοσοκομείο Λαμίας, ο οποίος αν και τραυματισμένος συνόδευσε μάλιστα το παιδάκι με το πρώτο ασθενοφόρο.

Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής που δεν χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν κάποιον από τους τραυματίες, καθώς πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας το Τμήμα της οποίας ανέλαβε την προανάκριση.

Δείτε φωτογραφίες από το σοβαρό τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στη Λαμία.