Πένθος στο Νοσοκομείο Λαμίας για το χαμό της Έφης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 08:32 Πένθος στο Νοσοκομείο Λαμίας για το χαμό της Έφης

Το χαμό ενός ανθρώπου, που είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στην κοινωνία, θρηνεί η κοινότητα του Νοσοκομείου Λαμίας και γενικότερα η Φθιώτιδα - Το πρωί της Τρίτης η κηδεία της.

Σε ηλικία 57 ετών «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι η προϊσταμένη Νοσηλεύτρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΓΝ Λαμίας, Έφη Μακρή.

Τη βρήκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας (9/3) μέσα στο μπάνιο ο σύζυγός της και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Το προηγούμενο 24ωρο είχε νιώσει μια μικρή αδιαθεσία με εμετούς χωρίς όμως να δώσει σημασία. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι «έφυγε» από ανακοπή την ώρα που ετοιμαζόταν για τη δουλειά της. Μια δουλειά που αγαπούσε, το σημαντικότερο όμως είναι ότι αγαπούσαν και οι άλλοι τη δουλειά τη δική της! Συνάδελφοι και ασθενείς, έχουν να λένε αυθόρμητα για την ποιότητά της ως άνθρωπος και επαγγελματίας της υγείας. Πάντα δούλευε με το χαμόγελο και είχε έναν καλό λόγο για τους άλλους.

Η κηδεία της θα γίνει στις 11:00' το πρωί της Τρίτης (10/3) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας που την αποχαιρέτισε με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΕIΔΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚHΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΑIΡΕΤΗΣ ΣΥΝΑΔEΛΦΟΥ ΚΑΙ ΦIΛΗΣ ΜΑΚΡHΣ Ε. ΓEΜΙΣΕ OΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΕIΠΩΤΗ ΛΥΠΗ.Η ΣΥΝAΔΕΛΦOΣ ΜΑΣ, Η ΕΦΗ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚH ΠΡΟΣΩΠΙΚOΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖOΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ HΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜO ΤΗΣ.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕIΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΝΟΣΟΚΟΜΕIΟΥ ΛΑΜIΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚEΝΤΡΩΝ ΥΓΕIΑΣ ΕΚΦΡAΖΕΙ ΤΗΝ ΘΛIΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜO ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜEΝΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔEΛΦΟΥ, ΜΑΚΡH Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜA ΣΥΛΛΥΠΗΤHΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓEΝΕΙA ΤΗΣ.»

................................................................................

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας

«Σεβόμενοι το πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας,  την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Σύζυγο, στους Γονείς και λοιπούς συγγενείς,  για τον  απρόσμενο και άδικο  θάνατο της Προϊσταμένης της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Γ.Ν Λαμίας Μακρή Ευσταθία.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συγγενείς.

Όλοι μας συμπάσχουμε μαζί σας».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ
κ.α.α
Ανδρέας Ι. Κολοκυθάς
.........................................................................................

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση