Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στους Ανισόπεδους Κόμβους Οινόης και Οινοφύτων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 15:42 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στους  Ανισόπεδους Κόμβους Οινόης και Οινοφύτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 10 έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, και από την Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης και τον Α/Κ Οινοφύτων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.   

Ειδικότερα, από τις 19:00 κάθε ημέρας, έως και τις 07:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Στον Α/Κ Οινόης: εργασίες στον αριστερό παράπλευρο και στην κάθετη οδό του κόμβου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρη διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη.
  • Στον Α/Κ Οινοφύτων: εργασίες στον δεξιό παράπλευρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ, με τη χρήση κατάλληλης προσωρινής φωτεινής σηματοδότησης ή σημαιοφόρων, χωρίς να υπάρξει πλήρη διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιο ρεύμα ή κάποια παράκαμψη.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση