Σε αγνοούμενο επιχειρηματία ανήκει η σορός που ξεβράστηκε στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 08:12 Σε αγνοούμενο επιχειρηματία ανήκει η σορός που ξεβράστηκε στη θάλασσα

Τέλος στο θρίλερ με το πτώμα στη θάλασσα του Μαρμαρίου…

«Φως στο τούνελ» του μυστηρίου με το πτώμα που ξεβράστηκε, σε προχωρημένη σήψη, στην θαλάσσια περιοχή θέσης Κατσάπα – παραλία “ΦΥΓΙΑ” Μαρμαρίου Ευβοίας στις 11 Φεβρουαρίου 2020.

Χρειάστηκε οι συγγενείς του αγνοουμένου επιχειρηματία από το Ίλιον Λεωνίδα Μπάτσιου, να καταφύγουν στην γνωστή εκπομπή για να προχωρήσουν οι αρχές στα αυτονόητα. Δηλαδή στην ταυτοποίηση ενός αγνώστου πτώματος με κάποιους από τους δεκάδες αγνοούμενους στην Ελληνική επικράτεια.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα του τεστ DNA που είχε πάρει η Ασφάλεια στο Ίλιον ταίριαζαν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγινε στη σορό του άγνωστου άνδρα που βρέθηκε στην παραπάνω παραλία, από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ωστόσο το αλαλούμ των διαφόρων «υπεύθυνων» υπηρεσιών έφεραν την οικογένεια του άτυχου άνδρα αντιμέτωπη με μία ακόμη τραγική διάσταση του θέματος, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή δεν γνώριζαν σε ποια αζήτητα έχει καταλήξει και έχει θαφτεί ο άνθρωπός τους!

Ο 55χρονος πρώην ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ίλιον, είχε εξαφανιστεί από το διαμέρισμά του το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου 2020.

Στο τραπέζι του σπιτιού του είχε αφήσει κινητό, γυαλιά, ακόμη και το μπουφάν του, ενώ δεν είχε πειράξει και το φαγητό του. Το σπίτι ήταν ξεκλείδωτο και οι δικοί του άνθρωποι είχαν ανησυχήσει. Για την ανεύρεσή του κατέφυγαν στην Αστυνομία, ενώ είχε σημάνει και Silver Alert.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση