Λαμία: Ξεκίνησε συστηματική απολύμανση στα Αστικά λεωφορεία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 07:55 Λαμία: Ξεκίνησε συστηματική απολύμανση στα Αστικά λεωφορεία

Συνεχής απολύμανση στα λεωφορεία των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας και αλλαγές στα δρομολόγια λόγω κορωναϊού.

Ξεκίνησε από το βράδυ της Τετάρτης συστηματική απολύμανση στα αστικά λεωφορεία. Μιλώντας στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ Νίκος Γούλας είπε ότι: «τα μέτρα είναι προληπτικά κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και οι απολυμάνσεις αφορούν όλα τα λεωφορεία. Δίνεται μεγάλη προσοχή ειδικά στο εσωτερικό των λεωφορείων πόρτες, χειρολαβές και μπάρες, καθίσματα τα οποία οι επιβάτες ακουμπούν συστηματικά. Κάνουμε τα πάντα για να είναι ασφαλείς οι επιβάτες μας, οι εργαζόμενοι και εμείς οι ίδιοι, ως μέτοχοι, οι οποίοι επίσης εργαζόμαστε στα λεωφορεία».

Επίσης ο κ. Γούλας είπε ότι έχει μειωθεί αισθητά η κίνηση, αφού σταμάτησαν και τα σχολεία, ενώ ανακοίνωσε ότι αλλάζουν και τα δρομολόγια, για τα οποία το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται από το Σταθμαρχείο στην πλατεία Πάρκου, την ιστοσελίδα astikoktellamias.gr και στο τηλέφωνο 22310 22122.

Να σημειωθεί ότι για το διάστημα που θα μείνουν κλειστά τα Σχολεία, οι Μαθητές θα ακυρώνουν μισό εισιτήριο. Το Ειδικό Μαθητικό Δελτίο, ΔΕΝ ισχύει!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την απολύμανση στα λεωφορεία των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση