Κεκλεισμένων των θυρών η Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 07:57 Κεκλεισμένων των θυρών η Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων

Δυνατότητα συμμετοχής και μέσω τηλεδιάσκεψης…

Διαφορετική θα είναι η 4η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 στις 18:00’, καθώς στον καιρό του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του».

Μάλιστα για τους συμβούλους που το επιθυμούν θα υπάρξει και δυνατότητα τηλεδιάσκεψης, όπως επίσης περιγράφεται στην ΠΝΠ, αρκεί να το δηλώσουν στη γραμματεία έως μέχρι την Δευτέρα 16/03/2020 και ώρα 14.00, για να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες άδειες.

Τα θέματα εκτός από τις ανακοινώσεις του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου και των δημοτικών συμβούλων είναι:

Θέμα 1ο: Ενημέρωση – συζήτηση για τη συλλογή-αποκομιδή και διάθεση απορριμμάτων του Δήμου Λαμιέων.

Εισηγητής Δήμαρχος

Θέμα 2ο:  Απόρριψη [μη έγκριση] του από 24/09/2018 πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού - Ακύρωση διαδικασίας - Ανάκληση διακήρυξης του διαγωνισμού «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Χ.Υ.ΤΑ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 9.200.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. μετά την με αριθμό 96/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων

Εισηγητής Δήμαρχος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση