Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό σήμερα...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 08:56 Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό σήμερα...

Στους 22 βαθμούς Κελσίου θα σκαρφαλώσει σήμερα ο υδράργυρος στην Κεντρική Ελλάδα....

Αίθριος θα είναι ο καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με σποραδικές βροχές στην περιοχή του Καστελλόριζου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και η μέγιστη θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό σήμερα από την ΕΜΥ:

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 03 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αίθριος. Στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην περιοχή του Καστελλόριζου μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 10 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση