Νεοσύλλεκτος με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 11:07 Νεοσύλλεκτος με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας (φωτογραφία αρχείου)

Ο νεαρός είναι από το νομό Ηλείας, μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου αφού έχει δώσει πολλά κρούσματα μέχρι σήμερα.

Ένας νεοσύλλεκτος από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου παρουσίασε συμπτώματα που μπορεί να οφείλονται στον νέο κορωνοϊό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.

Δεν είναι μόνο η συμπτωματολογία που παραπέμπει στον covid-19 αλλά το γεγονός ότι ο νεαρός έχει καταγωγή από την Ηλεία, περιοχή που έχει δώσει τα περισσότερα μέχρι σήμερα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας. Με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ πάρθηκε δείγμα το οποίο εστάλη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και η απάντηση αναμένεται το μεσημέρι μαζί με το δείγμα για τον γιατρό από Κέντρο Υγείας του νομού.

Ο νεαρός παρουσιάστηκε στις αρχές της εβδομάδας στο ΚΕΥΠ με τη σειρά Μαρτίου και εντός του στρατοπέδου παρουσίασε ήπια συμπτώματα που άλλοτε θα παρέπεμπαν στην εποχική γρίπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι αρκετοί από τους νεοσύλλεκτους τυχαίνει να είναι από τον ίδιο νόμο, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου.

Το LamiaReport επικοινώνησε με το Διοικητή του ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Αρίστο Περρή που μας παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις του ΓΕΣ και του Υπουργείου Υγείας, μας διαβεβαίωσε όμως ότι σε κάθε περίπτωση ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα μέτρα που λαμβάνονται είναι υπέρ του δέοντος για την προστασία όλου του στρατιωτικού προσωπικού και δε χρειάζεται καμία ανησυχία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση