Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η «Perfect Smile Clinic» σας ενημερώνει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 15:54 Λαμία: Η «Perfect Smile Clinic» σας ενημερώνει

Σημαντική Ενημέρωση από την «Perfect Smile Clinic» του Οδοντιάτρου Δημητρίου Γ. Σπηλιόπουλου.

Σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και με βάση τα έως τώρα δεδομένα για την εξάπλωση του COVID-19, σας ενημερώνουμε ότι το ιατρείο μας από σήμερα και για δύο εβδομάδες θα λειτουργεί αντιμετωπίζοντας αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

Το στοίχημα αυτή τη στιγμή είναι να συμβάλουμε στη μείωση του ρυθμού της διασποράς. Να μην εμφανιστούν όλα τα κρούσματα μαζί. Αυτός είναι και ο λόγος που κλείνουν με τη σειρά σχολεία, φροντιστήρια, θέατρα και πολλά άλλα.

Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» έχει πολύ συγκεκριμένη έννοια. Χρειάζεται ψυχραιμία και τήρηση των προληπτικών μέτρων για να ελαχιστοποιηθούν οι ρυθμοί εξάπλωσης του ιού. Κανένα μαζικό μέτρο δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ατομική ευθύνη.

Παρ’ όλο που στο ιατρείο μας, από την αρχή της λειτουργίας του, ακολουθούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα καθαριότητας, απολύμανσης και αποστείρωσης που απαιτούνται στους ιατρικούς χώρους για την πρόληψη μετάδοσης όλων των ασθενειών, οφείλουμε, με κάθε αίσθημα ευθύνης, να βάλουμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια της κοινότητας και ιδίως των ευπαθών ομάδων.

Θα ενημερώσουμε προσωπικά (τηλεφωνικά) τους ασθενείς μας που έχουν ήδη προγραμματισμένα ραντεβού ώστε να γίνει προγραμματισμός τους εκ νέου.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο 22310 67548.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Γ. Σπηλιόπουλος
psclinic.gr