Δήμος Λαμιέων: Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Κοινωφελούς για τον Άγιο Λουκά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 06:31 Δήμος Λαμιέων: Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Κοινωφελούς για τον Άγιο Λουκά

Προς αναβολή η δημοπρασία λόγω κορωνοϊού…

Ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Θύμιος Καραΐσκος καλεί σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα Τρίτη  17 Μαρτίου  2020 και ώρα 09:00 με μοναδικό θέμα Ημερήσιας διάταξης : «Αναβολή Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου του Αγ. Λουκά Λαμίας»

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» [ΦΕΚ Α΄55/ 11-03-2020].

Οι τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου μπορούν να γίνουν είτε  με e mail  είτε  με τηλεφωνική επικοινωνία στη Γραμματέα του Δ.Σ.:  τηλέφωνο 22313-51028 και e.mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., την ορισθείσα ημέρα και ώρα της συνεδρίασης, προκειμένου  να διεκπεραιωθεί η ληφθείσα απόφαση, η   οποία θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο  σε επόμενη, τακτική συνεδρίαση.

Η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα, καθόσον η  δημοπρασία έχει προγραμματιστεί να  διεξαχθεί την 18η Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 και θα πρέπει οι τυχόν πλειοδότες να έχουν ενημερωθεί περί της αναβολής.

Στην περίπτωση που αναβληθεί, όπως αναμένεται, η Πλειοδοτική Δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου του Αγ. Λουκά Λαμίας, θα πάει σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, κατόπιν νέας απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λαμιέων.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση