Δωρεάν νοσηλεία στους νεφροπαθείς προσφέρει η Κλινική Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 07:45 Δωρεάν νοσηλεία στους νεφροπαθείς προσφέρει η Κλινική Λαμίας

Μια σημαντική προσφορά σε μια ιδιαίτερα ευπαθή ομάδα συμπολιτών μας που δοκιμάζεται περισσότερο αυτή τη δύσκολη περίοδο με τον κορωνοϊό.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση - προσφορά από την Κλινική Λαμίας:

Η χώρα μας δοκιμάζεται, όπως άλλωστε και ολόκληρος ο πλανήτης, από τις επιπτώσεις της επιδημίας του κορωνοϊού. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες για όλο τον πληθυσμό.

Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού διατρέχουν μεγαλύτερους κινδύνους. Η μόνη αποτελεσματική αντιμετώπιση είναι η πλήρης απομόνωση όλων των πολιτών στα σπίτια τους και η απόλυτη τήρηση των οδηγιών υγιεινής από τους υπεύθυνους.

Η Κλινική Λαμίας  θέλοντας να συμβάλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των νεφροπαθών συμπολιτών μας , που είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται τρεις φορές την εβδομάδα για να κάνουν αιμοκάθαρση, διατίθεται να νοσηλεύσει απολύτως ΔΩΡΕΑΝ για τους ίδιους ,έναν ικανό αριθμό νεφροπαθών σε χώρους απομόνωσης της κλινικής. Έτσι για την περίοδο των έκτακτων μέτρων, οι συγκεκριμένοι νεφροπαθείς, θα υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση και συγχρόνως θα φιλοξενούνται στην κλινική υπό ιατρική παρακολούθηση χωρίς κανένα προσωπικό οικονομικό κόστος.

Απευθυνόμαστε στο σύλλογο νεφροπαθών για να ενημερώσει όλους τους νεφροπαθείς του νομού μας για αυτή μας την προσφορά και να τους ζητήσει να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα της κλινικής, όσοι από αυτούς ενδιαφέρονται να νοσηλευτούν στην κλινική μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Κλινική Λαμίας στο 22310 69450.

Κλινική Λαμίας
3οχλμ Λαμίας - Λυγαριάς

 

klinikilamias.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση