Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Στρατολογική Υπηρεσία Στερεάς ενημερώνει για την εξυπηρέτηση του κοινού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 10:14 Η Στρατολογική Υπηρεσία Στερεάς ενημερώνει για την εξυπηρέτηση του κοινού

Εξυπηρέτηση Προσερχόμενου Κοινού στη Στρατολογική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της λοίμωξης COVID- 19 και με σκοπό για τη διευκόλυνση του προσερχόμενου κοινού στη Στρατολογική Υπηρεσία γνωρίζονται τα εξής:

1) Στους επιθυμούντες έκδοση Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης να υποβάλλεται αίτημα μέσω της ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος "www.stratologia.gr" προκειμένου να αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου τους (email).

2) Οποιαδήποτε αίτημα στρατολογικής διαδικασίας (π.χ. αναβολή σπουδών, διακοπή αναβολής σπουδών, μειωμένη θητεία, εξαγορά πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης , παραπομπή σε υγειονομική επιτροπή και οποιαδήποτε άλλο αίτημα) οι ενδιαφερόμενοι να εκτυπώνουν το υπόδειγμα αίτησης από την ιστοσελίδα www.stratologia.gr και να το αποστείλουν, αφού το συμπληρώσουν και το υπογράψουν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

3) Η ίδια διαδικασία να πραγματοποιείται και για την προκήρυξη των ΟΒΑ (συμπλήρωση ηλεκτρονικά της αίτησης, εκτύπωση, υπογραφή και αποστολή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.