Ανακοίνωση από το Δασαρχείο Λαμίας για τις συναλλαγές με τους πολίτες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 10:58 Ανακοίνωση από το Δασαρχείο Λαμίας για τις συναλλαγές με τους πολίτες

Στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διάδοσης του νέου κορωνοϊού…

Από την Αναπληρώτρια Δασάρχη Λαμία Ζωή Ε. Γεωργούση, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση για τα μέτρα που ισχύουν για τις συναλλαγές με το κοινό:

«Στα πλαίσια λήψης έκτακτων μέτρων για την πρόληψη και προστασία του πληθυσμού από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID – 19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και το από 16-3-2020 ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ  που εκδόθηκε από το Γραφείο Συντονιστή Α.Δ.Θ.Σ.Ε, για την λειτουργία της υπηρεσία μας (Δασαρχείο Λαμίας) αποφασίζονται τα παρακάτω:

· Οι πολίτες να ενημερώνονται τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα της υπηρεσίας μας 2231022319 και 2231022398.

· Η συναλλαγή με τους πολίτες θα γίνεται είτε μέσω ταχυδρομείου ή courier στην ταχυδρομική διεύθυνση 1ο χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας – Αθηνών είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (E.MAIL) είτε με τηλεομοιοτυπία (F.A.X) με αριθμό 2231026346 όπου αυτό είναι εφικτό.

· Σε επείγουσες υποθέσεις και δη όπου απαιτείται η φυσική παρουσία του πολίτη μπορεί να γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Υπηρεσία για τον χρόνο και τρόπο εξυπηρέτησής του.

· Η προσέλευση των πολιτών (και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις ) στην Υπηρεσία μας θα γίνεται τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και με κατάλογο εισερχομένων.

· Παρακαλούνται οι πολίτες να επισκέπτονται την Υπηρεσία μας μόνο για υποθέσεις/ζητήματα απολύτου ανάγκης.

· Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας Οίτης στην Ι.Μ. Αγάθωνος δεν λειτουργεί μέχρι νεωτέρας (τηλ. επικοινωνίας 2231095236).

· Τα Δασονομεία Στυλίδας (τηλ. 22380 22789), Δομοκού (τηλ.22320 22232) και Αμφίκλειας (τηλ. 22340 22244) θα λειτουργούν με τα ίδια μέτρα και με ανάλογες ανακοινώσεις που θα εκδώσουν οι υπεύθυνοι των Δασονομείων λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της υπηρεσίας τους ,τις οποίες θα αναρτήσουν στην είσοδο των Υπηρεσιών τους.

Καλούμαστε με ψυχραιμία, σύνεση και προσοχή να συμβάλουμε όλοι στη ανάσχεση της επιδημικής εξάπλωσης του κορωνοϊού ευελπιστώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση