Karellis Group: Ενημέρωση για τη λειτουργία του συνεργείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 20:50 Karellis Group: Ενημέρωση για τη λειτουργία του συνεργείου

Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία του το συνεργείο του KARELLIS GROUP, διαβάστε τις λεπτομέρειες για τα ραντεβού.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συνεργείο βάσει των διατάξεων είναι ανοιχτό. Σχετικά με την μετάβαση σας σε αυτό λόγω της «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ» 23/3-6/4 θα πρέπει:

1. Να συμπληρώσετε το «Έντυπο Δήλωσης Μετακίνησης. Μπορείτε να το βρείτε στον ιστιοσελίδα: forma.gov.gr. Στο τελευταίο πεδίο Μετακίνηση σε «Κατάστημα Παροχής Υπηρεσιών» μπορείτε να συμπληρώσετε Προγραμματισμένο ραντεβού στο συνεργείο KARELLIS GROUP ή Επισκευή Βλάβης στο συνεργείο KARELLIS GROUP

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για την ελεύθερη μετακίνηση σχετικά με τις συναλλαγές που έχουν να κάνουν με την εταιρεία μας, επιλέγετε την κατηγορία (Β2) συμπληρώνοντας το κατάλληλο έγγραφο που βρίσκουμε στο forma.gov.gr

Παροχή υπηρεσίας, συνεργείο - φανοποιειο/παραλαβή αυτοκινήτου ή παράδοση /ασφαλιστήριο συμβόλαιο/ ανταλλακτικά/ ενοικίαση αυτοκινήτου/έγγραφα-άδειες κυκλοφορίας κλπ.

2. Συμπλήρωση λευκής κόλλας Α4 με ονοματεπώνυμο, αιτολογία εξόδου, χρονική διάρκεια.

*Για την ευκολία σας υπάρχει και η δυνατότητα υπηρεσίας delivery.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στα 22310-23563 και 6942222345 ή με αποστολή mail στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

*Το delivery αφορά το συνεργείο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας καθώς επίσης και τυχόν έγγραφα ή συμβόλαια που σας τα φέρνουμε εμείς όπου μας δηλώσετε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση