Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μένουμε σπίτι εκτός αν δίνουμε αίμα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 08:05 Μένουμε σπίτι εκτός αν δίνουμε αίμα

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτές τις δύσκολες μέρες και διοργανώνουν δράσεις αιμοδοσίας.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας από τον SARS-CoV-2 τα αποθέματα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας μειώνονται δραματικά, παρά τις προσπάθειες της αρμόδιας υπηρεσία αιμοδοσίας του με συνεχείς δράσεις αιμοδοσίας ακόμη και εκτός του Νοσοκομείου.

Σε αυτό το πλαίσιο αναλαμβάνουν υπό την αιγίδα τους, δύο κεντρικές δράσεις αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Μαρτίου και την Παρασκευή 10 Απριλίου στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στη Λαμία (Πλατεία Διάκου) από 10.00 έως 13.30.

Διαβεβαιώνουν ότι θα τηρηθούν οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής, ώστε η προσφορά αίματος να είναι ακίνδυνη και η ροή των αιμοδοτών ελεγχόμενη. Η αίθουσα θα έχει πλήρως απολυμανθεί από ειδικό συνεργείο.

«Καλούμε όλους και κάθε είδους Συλλόγους, φορείς και απλούς πολίτες να αγκαλιάσουν τις παραπάνω δράσεις.  Περισσότερο από ποτέ αυτές τις κρίσιμες ώρες η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής».