Το ευχαριστώ για τη μεγάλη επιτυχία της αιμοδοσίας στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 22:18 Το ευχαριστώ για τη μεγάλη επιτυχία της αιμοδοσίας στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας

Ηλίας Κυρμανίδης και Σοφία Ανεστοπούλου, έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που κυριολεκτικά έτρεξε να καταθέσει αίμα στο πλαίσιο της κοινής δράσης της Μητρόπολης Φθιώτιδας, της Περιφέρειας Στερεάς, του δήμου Λαμιέων και του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Φθιώτιδας.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του νομού Φθιώτιδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσέφεραν αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία του Γ.Ν.Λαμιας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης - Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Δήμου Λαμιέων - Εργατικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας. ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ - ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΖΩΗ!», έγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και το ΕΚΠΕΦ όπου μεταξύ άλλων λέει το μεγάλο ευχαριστώ και προς «το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες,  και δηλώνουμε ότι ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π. Ε Φθιώτιδας θα είμαστε στο πλευρό τους με όλες τις δυνάμεις μας».

Θυμίζουμε ότι πρώτος έδωσε αίμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Συμεών ο οποίος όπως σημείωσε έχει απομονωθεί κι εκείνος εφαρμόζοντας το «Μένουμε στο Σπίτι». Ακολούθησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός και άλλοι 78 εθελοντές – αιμοδότες αριθμός εντυπωσιακός σε μία δράση που έπρεπε να τηρηθεί και το μέτρο του μη συνωστισμού λόγω κορωνοϊού.

Πάντα τέτοια….

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση