Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΑΣΥΦ: Το ευχαριστώ σε όσους βοηθούν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 08:12 ΕΑΣΥΦ: Το ευχαριστώ σε όσους βοηθούν

Τις θερμές ευχαριστίες προς τους Δημάρχους Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο και Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, καθώς ανταποκρίθηκαν στο αίτημά τους και απολύμαναν αντίστοιχα το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και το ΑΤ Καμένων Βούρλων αντίστοιχα.

Ο Δήμος Λαμιέων θυμίζουμε είχε προχωρήσει πρόσφατα και στην απολύμανση του Αστυνομικού Μεγάρου, ενώ στα Καμένα Βούρλα απολυμάνθηκαν επιπλέον οχήματα της ΟΠΚΕ.

Τέλος σε αγαστή συνεργασία με τον Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας Δημήτρη ΦΟΥΡΛΑ, πέτυχαν να εξοπλίσουν τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Φθιώτιδας με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

Ειδικότερα, συγκέντρωσαν και είναι έτοιμα να διατεθούν άμεσα στους συναδέλφους τους 5.000 γάντια, δωρεά γνωστού επιχειρηματία της πόλης μας, 250 υφασμάτινες μάσκες και 6 ολόσωμες προστατευτικές στολές, που εξασφάλισε η ΕΑΣΥΦ, καθώς και 500 πακέτα αντισηπτικά μαντηλάκια χορηγία του εργοστασίου "septona".