Φθιώτιδα: Έκκληση από τους νεφροπαθείς για μάσκες και αντισιπτικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 15:02 Φθιώτιδα: Έκκληση από τους νεφροπαθείς για μάσκες και αντισιπτικά (φώτο αρχείου)

Όλοι μας αυτές τις ημέρες περνάμε δύσκολα. Όμως υπάρχουν και κάποιοι συνάνθρωποί μας οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες υπέρ υψηλού κινδύνου, όπως είναι οι νεφροπαθείς.

Οι άνθρωποι αυτοί αναγκαστικά πρέπει να βγουν από το σπίτι τους για να πάνε στο Νοσοκομείο ή στην Κλινική Λαμίας για αιμοκάθαρση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είναι αυτονόητο ότι προσπαθούν να πάρουν όλα τα μέτρα προφύλαξης ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών τους. Δυστυχώς όμως υπάρχουν ελλείψεις σε μάσκες, αντισηπτικά και άλλα υλικά τα οποία έχουν απόλυτη ανάγκη.

Ο πρόεδρος των Νεφροπαθών Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Ντενίδης κάνει έκκληση στους φαρμακοποιούς της περιοχής να δίνουν κατ εξαίρεση μάσκες στους νεφροπαθείς του νομού γιατί τις έχουν απόλυτη ανάγκη.

Επίσης όποιος φορέας ή ιδιώτης μπορεί να προσφέρει μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό στο Σύλλογο Νεφροπαθών, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6977351633.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση