ΚΕΣΥ Φθιώτιδας: Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες στις ημέρες του εγκλεισμού μας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 13:22 ΚΕΣΥ Φθιώτιδας: Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες στις ημέρες του εγκλεισμού μας

Σε διάφορες ενέργειες έχει προχωρήσει το Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Φθιώτιδας για να υποστηρίξει σχολικές μονάδες, μαθητές και γονείς στην αντιμετώπιση της κρίσης εξαιτίας του νέου κορωνοϊού.

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα του Κέντρου έχει αναρτηθεί υλικό με ενδεικτικές ιδέες- προτάσεις-οδηγίες, ενώ μέσω σχετικής ηλεκτρονικής φóρμας, δίνεται η δυνατóτητα υποβολής αιτημάτων υποστήριξης.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Κ.Ε.Σ.Υ. Φθιώτιδας είναι:

Τηλέφωνα: 2231066162 και 66163,

Φαξ 2231025226

για επικοινωνία, οποιαδήποτε πληροφορία ή/και υποστήριξη, καθημερινά απó 9.00 ́ μέχρι 13.00 ́.

Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική επικοινωνία και η αποστολή φαξ, δεν είναι πάντα εφικτά, λóγω του προβλήματος που υπάρχει στο τηλεφωνικó κέντρο της υπηρεσίας απó 10-11-2019, óπως έχουν ενημερωθεί οι υπηρεσίες της εκπαίδευσης και óλες οι σχολικές μονάδες, ενώ την αποκατάσταση της βλάβης διαχειρίζεται η Περιφερειακή Ενóτητα Φθιώτιδας. Ωστóσο, οι Διευθυντές/ριες, Προϊστάμενοι/νες σχολικών μονάδων μπορούν να τηλεφωνούν, óπως ήδη το κάνουν, στο κινητό που γνωρίζουν και εκτός ωραρίου υπηρεσίας.

«Είμαστε σε ετοιμóτητα για την παρακολούθηση της κατάστασης σε συνδυασμó με την κήρυξη πανδημίας απó το Παγκóσμιο Οργανισμó Υγείας και για την εφαρμογή νέων νομοθετικών αποφάσεων απó τις προϊστάμενες αρχές. Και φυσικά, πάντα στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε πρóταση, σκέψη, οδηγία, ώστε σε συνεργασία να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη αυτή περίοδο», αναφέρει ο Προϊστάμενος του ΚΕΣΥ Ιωάννης Μπαρμπάτσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση