«Εμείς κλεινόμαστε μέσα και οι πρόσφυγες στις Θερμοπύλες παίζουν μπάλα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 09:32 «Εμείς κλεινόμαστε μέσα και οι πρόσφυγες στις Θερμοπύλες παίζουν μπάλα»

Οι καταγγελίες που έχουμε δεχτεί στο Lamiareport τις τελευταίες ημέρες για το hot spot στις Θερμοπύλες είναι πάρα πολλές.

Υγειονομικές βόμβες χαρακτηρίζονται τα hot spot μετά το κρούσμα στη Ριτσώνα με την έγκυο από τη Σενεγάλη, αφού οι συνθήκες διαβίωσης στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, ευνοούν την μεταδοτικότητα του κορωνοϊού.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα αφού όπως μας περιγράφουν αναγνώστες μας οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις Θερμοπύλες παίζουν σχεδόν καθημερινά μπάλα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος αναγνώστης.

«Εμείς κλεινόμαστε στα σπίτια μας και αυτοί κάνουν βόλτες και παίζουν μπάλα καθημερινά. Ελέγχονται οι μετακινήσεις τους; Μήπως πρέπει οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα πριν είναι αργά. Μην ξεχνάμε ότι εκεί εργάζονται συμπολίτες μας που μετά επιστρέφουν στις οικογένειές τους...», είπε στο LamiaReport.

Επίσης όπως μας είπαν ακόμα στα Λουτρά Θερμοπυλών υπάρχουν τροχόσπιτα και νταλικέρηδες σαν να μην τρέχει τίποτα, όπως τον παλιό καλό καιρό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση