Συγκινεί με την ανάρτησή της η μητέρα από τη Σπερχειάδα μετά την επιστροφή στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 09:35 Συγκινεί με την ανάρτησή της η μητέρα από τη Σπερχειάδα μετά την επιστροφή στο σπίτι

«Σπίτι μου σπιτάκι μου… εκτιμάς τα μικρά πράγματα όταν τα χάνεις…»

Η περιπέτεια της οικογένειας Ρετσώνη από τη Σπερχειάδα, συγκίνησε το πανελλήνιο μετά τη διάγνωση της μητέρας και του μόλις τριών μηνών βρέφους της με κορωνοϊό, αλλά και το απρόοπτο αυτοκινητιστικό ατύχημα του συζύγου.

Μετά από έναν πραγματικό Γολγοθά στις 31 Μαρτίου επέστρεψαν στο σπίτι υγιείς, η μητέρα Κατερίνα και ο 3,5 μηνών – πλέον – γιος της, εκεί όπου τους περίμεναν ο πατέρας Γιώργος και η 4χρονη κορούλα τους.

Τα πρώτα λόγια από την Κατερίνα μέσα από το σπίτι της, περικλείουν όλη την ουσία του «Μένουμε Σπίτι». Πιστέψτε την δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από το να είσαι σπίτι σου με τους αγαπημένους σου και να είσαι υγιής…

«Αυτό που λένε πως εκτιμάς τα μικρά πράγματα όταν τα χάνεις.. Ισχύει, από το σπιτάκι μου λοιπον(επιτέλους) έχοντας δίπλα μου την πριγκίπισσα μου και τον μαχητή μου, και τον άντρα μου που προσπαθεί και αυτός να συνέλθει, έχω να πω πως το να ανοίγεις το παράθυρο σου το πρωί και να βλέπεις τον ουρανό και να μυρίζεις την βροχή, είναι ευλογία!έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου για να συνελθω(ακόμα ακούω τον θόρυβο της αρνητικής πιεσεως στα αυτιά μου) αλλά μου χρωστάει ο Θεός λίγη ευτυχία και ελπίζω να μου την δώσει από δω και πέρα!!…»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση