Έσπασαν την καραντίνα και συνελήφθησαν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 08:45 Έσπασαν την καραντίνα και συνελήφθησαν

Μία ακόμη σύλληψη για παράνομο άνοιγμα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος…

Στη σύλληψη δύο ατόμων στην Καρδίτσα για παραβίαση της καραντίνας που τους είχε επιβληθεί προχώρησαν την Τρίτη (31/3) αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net τα δύο άτομα (δεν είναι φοιτητές) είχαν επιστρέψει από χώρα της Ε.Ε. στην περιοχή και παραβίασαν τη σχετική διάταξη που προέβλεπε ότι πρέπει να μείνουν σε 14ημερη απομόνωση (καραντίνα) στην οικία τους. Ωστόσο, αυτοί βρέθηκαν να κινούνται το βράδυ στην Καρδίτσα και συνελήφθησαν για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι δύο συγκεκριμένες συλλήψεις είναι οι πρώτες στο νομό Καρδίτσας και αφορούν την παραβίαση της διάταξης σχετικά με την καραντίνα όσων επιστρέφουν από χώρες του εξωτερικού.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα είχαμε άλλη μια σύλληψη ιδιοκτήτη υγειονομικού καταστήματος (καφενείου) στο Δήμο Σοφάδων που άνοιξε παράνομα το κατάστημά του και επίσης συνελήφθη για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες δύο συλλήψεις για όμοια παράβαση στο Δήμο Παλαμά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση