Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τώρα τα καλύτερα κατεψυγμένα έρχονται στην πόρτα σου!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 08:53 Λαμία: Τώρα τα καλύτερα κατεψυγμένα έρχονται στην πόρτα σου!

Από ψαρικά, μαλάκια και λαχανικά μέχρι κρεατικά και πουλερικά με την εγγύηση της εταιρείας «Παπαναστασίου Κων/νος & Φώτιος ΟΕ».

Εσείς τι θα μαγειρέψετε σήμερα;

Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε μια μεγάλη γκάμα φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων και πολλά νηστίσιμα, για να μην τρέχετε κάθε μέρα στο super market.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και εμπορία κατεψυγμένων τροφίμων και προϊόντων η εταιρία «Παπαναστασίου Κων/νος & Φώτιος ΟΕ» θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, τώρα σας φέρνει τα τρόφιμα στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 22310 69259 και στο 22310 69271.

Όλες παραγγελίες σας θα εκτελούνται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, από τις 9:00' το πρωί μέχρι τη 1:00΄ το μεσημέρι (ελάχιστη παραγγελία 12€). Επίσης έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

Μπορείτε επίσης να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας στο δρόμο Λαμίας - Λυγαριάς, στην Αγριλιά, για να δείτε τα προϊόντα μας και να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά. Το κατάστημα είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 8:00΄το πρωί μέχρι τις 3:00' το μεσημέρι.

Και μην ξεχνάτε... «Μένουμε σπίτι» και φροντίζουμε εμείς για σας να τρώτε καλά και οικονομικά!!!

Στην εταιρεία «Παπαναστασίου Κων/νος & Φώτιος ΟΕ» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ψαρικά και μαλάκια.

Θα βρείτε επίσης τα υπέροχα λαχανικά "Αίνος"

Η εταιρεία Αίνος συλλέγει τα πιο φρέσκα, αγνά λαχανικά και σας τα σερβίρει κατευθείαν στο πιάτο σας. Μέσα από μία ολοκληρωμένη και πιστοποιημένη διαδικασία φροντίδας, διατηρούμε φρέσκα και αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες.

Σας προσφέρουμε την αυθεντική γεύση και απόλαυση που αναζητάτε από το μποστάνι της φύσης.

Και για όσους αγαπούν το κρέας, εδώ θα βρείτε προϊόντα εκλεκτού και ποιοτικού κρέατος με την υπογραφή της εταιρείας «Kasidis».

Με εμπειρία, γνώση, μεράκι κι άριστες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τις βέλτιστες μεθόδους παραγωγής, h εταιρεία «Kasidis» παράγει καθημερινά τα πιο εκλεκτά και γευστικά κρέατα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών της. Όραμά της ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!

Τώρα τα καλύτερα κατεψυγμένα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σου με ένα τηλεφώνημα στο 22310 69259 και στο 22310 69271.