Έξι ακόμη κλίνες ΜΕΘ στο ΓΝ Λαμίας - Σταϊκούρας: «Είμαστε ευγνώμονες…»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 08:50 Έξι ακόμη κλίνες ΜΕΘ στο ΓΝ Λαμίας - Σταϊκούρας: «Είμαστε ευγνώμονες…»

Ενισχύεται περαιτέρω με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό…

Τη διαμόρφωση έξι (6) κλινών ΜΕΘ κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας, ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως σημειώνει ο κ. ΣταΙκούρας το τελευταίο διάστημα με την έναρξη εξάπλωσης του κορωνοϊού, το υπουργείο Οικονομικών παρέχει προς το Υπουργείο Υγείας ότι ζητήσει για την ενίσχυσή του.

Ειδικότερα «στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, διαμορφώθηκαν έξι (6) νέες κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις σχετικές δυνατότητες του Νοσοκομείου. Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες κλίνες της ΜΕΘ, θα παραμείνουν στο Νοσοκομείο Λαμίας, αποτελώντας μια σημαντική παρακαταθήκη για την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας και την περαιτέρω ενίσχυσή του με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν υπέρ της υγείας των πολιτών της ευρύτερης περιοχής», συμπληρώνει ο κ. Σταϊκούρας δίνοντας συγχρόνως τις ευχαριστίες του προς την ελληνική βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας Raycap, για τη δωρεά σημαντικού αριθμού προστατευτικών μασκών, για το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, με την ευχή η συγκεκριμένη πράξη αλληλεγγύης, να βρει μιμητές.

«Οι προσπάθειες για τη συνεχή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, συνεχίζονται».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση