Γ.Ν. Λαμίας: «Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας…»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 17:10 Γ.Ν. Λαμίας: «Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας…»

Ευχαριστήριο σε όσους αυτές τις δύσκολες ώρες προσφέρουν σημαντικές δωρεές και υπηρεσίες, απευθύνει το Νοσοκομείο Λαμίας και προσωπικά ο Αναπληρωτής Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς.

Όπως επισημαίνει ο κ. Κολοκυθάς, «τη δύσκολη αυτή περίοδο που δοκιμάζεται η αντοχή του ΕΣΥ, το ΓΝ Λαμίας έχει την τύχη να έχει στο πλευρό του όλους τους φορείς καθώς και πλήθος Εταιρειών, Φιλανθρωπικών Συλλόγων, Αθλητικών Σωματείων, Εθελοντών, μεμονωμένων πολιτών».

Ειδικότερα, ο κ. Κολοκυθάς ευχαριστεί θερμά:

1) Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για τις πατρικές του ευχές και τις ευλογίες του που συνοδεύουν την κάθε μας προσπάθεια.

2) Τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα για τις διαρκείς ενέργειές του.

3) Τους Βουλευτές του Νομού για τις διαρκείς ενέργειές τους.

4) Τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, τους αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Στασινό και Κωνσταντίνο Μουστάκα, καθώς και τον Διευθυντή ΔΕΥΑΛ κ. Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο για την προσφορά στο Νοσοκομείο Υλικών Μέτρων Ατομικής Προστασίας όπως και την απολύμανση των εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου.

5) Το ΕΚΑΒ και τις όμορες δομές Υγείας για την συνεργασία τους.

6) Την εταιρεία GNL INTERKAT για την προσφορά Υλικών Μέτρων Ατομικής Προστασίας, τις τεχνικές εργασίες για να απομονωθούν τρεις (3) από τις οκτώ (8) αίθουσες , για αντιμετώπιση περιστατικών που πιθανόν να νοσούν από Covid -19, καθώς και για την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

7) Τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο» για την δωρεά ενός (1) φορητού αναπνευστήρα τύπου CWH-2010 του οίκου CHENWEI.

8) Την εταιρεία «Chipita» για την προσφορά δεκαπέντε (15) Αναπνευστήρων, Υλικών Μέτρων Ατομικής Προστασίας καθώς και λοιπού Υγιειονομικού Υλικού.

9) Την Εταιρεία «Κατσίφας» για την προσφορά Υλικών Μέτρων Ατομικής Προστασίας .

10) Την Εταιρεία «Tsimis» για την προσφορά Υλικών Μέτρων Ατομικής Προστασίας και λοιπού Υγειονομικού Υλικού.

11) Την εταιρεία «KLEEMANN» για δωρεά μίας (1) κλίνης ΜΕΘ.

12) Tην εταιρεία του κ. « Κουτσομπίνας» για την προσφορά Υλικών Μέτρων Ατομικής Προστασίας.

13) Την εταιρεία «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες ΑΕ» για την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

14) Την εταιρεία «Raycap S.A. » για την προσφορά προστατευτικών προσωπίδων.

15) Την εταιρεία «Βίκος» για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών.

16) Την εταιρεία «Coca –Cola Τρία Έψιλον » για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών, χυμών και αναψυκτικών.

17) Όλους όσους στηρίζουν την Αιμοδοσία του ΓΝ Λαμίας.

18) Όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους.

19) Όλους τους πολίτες που εκτός από την προσφορά τους ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτείας και παραμένουν σπίτι και με τον τρόπο αυτό διευκολύνουν το έργο μας.

20) Όλους τους εργαζομένους του ΓΝ Λαμίας, Ιατρικών-Νοσηλευτικών-Διοικητικών- Τεχνικών-Παραϊατρικών Υπηρεσιών, καθώς και τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Φύλαξης, Σίτισης που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην αντιμετώπιση αυτής της ιστορικής πανδημίας.

«Είθε οι ενέργειες αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους ιδιώτες ή φορείς», καταλήγει στο ευχαριστήριο του ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com