Μειώθηκαν οι άσκοπες μετακινήσεις σύμφωνα με τα βεβαιωμένα πρόστιμα της ΕΛΑΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 13:10 Μειώθηκαν οι άσκοπες μετακινήσεις σύμφωνα με τα βεβαιωμένα πρόστιμα της ΕΛΑΣ

Μόλις πέντε οι «παράνομοι» στη Στερεά…

Μείωση των παραβάσεων στην απαγόρευση της κυκλοφορίας, διαπιστώθηκε το Σάββατο 4 Απριλίου.

Οι βεβαιωμένες παραβάσεις σε όλη τη χώρα ήταν 974, όταν την Παρασκευή ήταν 1.773 με το μέσο όρο να κινείται στις 1.594, μαζί με την προειδοποιητική ημέρα εφαρμογής των μέτρων!

Ευχή όλων αυτή η συμμόρφωση να συνεχιστεί στα επόμενα κρίσιμα 24ωρα της πανδημίας στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα στη Στερεά είχαμε 51 και 5 (!) παραβάσεις αντίστοιχα Παρασκευή και Σάββατο. Μάλιστα μέχρι τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου είχε σημειωθεί μόλις μία (1) κι αυτή στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Λαμία.

Πλέον από την έναρξη της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 20.084 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων

Επίσης για την παράνομη λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν το Σάββατο έξι (6) παραβάσεις και συνελήφθησαν επίσης έξι (6) άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 351 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 348 άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση