Στήριξη σε ιατρούς και νοσηλευτές από το "NISI Raches"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 16:23 Στήριξη σε ιατρούς και νοσηλευτές από το "NISI Raches"

Ο τομέας Τουρισμού, στον οποίο βασίζεται ένα αρκετά μεγάλο μέρος του ΑΕΠ της χώρας μας, είναι ένας από τους τομείς που επίσης θα βρεθεί σε πολύ δυσμενή θέση λόγω της πανδημίας.

Ο τουρισμός στη Φθιώτιδα κάνει σταθερά βήματα για την ανάπτυξη του τα τελευταία χρόνια και το NISI Glamping είναι μια από τις καινοτόμες επιχειρήσεις που έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό τα 3 τελευταία χρόνια που λειτουργεί.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του NISI Raches σχετικά με τον COVID - 19, και διαβάστε παρακάτω την επιστολή που έστειλε στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και στο Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας, για τη στήριξη με δωρεάν διαμονή σε ιατρικό / νοσηλευτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους.

''Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε όλα αυτά τα χρόνια που το Δημόσιο Σύστημα Υγείας δε στέκεται αντάξιο των απαιτήσεων και όλοι εσείς ένας προς ένας, υπερβάλλετε εαυτούς και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μπορούμε να είμαστε υγιείς και ασφαλείς.

Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε εν μέσω της πανδημίας, τα ανθρώπινα όρια δοκιμάζονται και πραγματικά δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε για όλη την υπερπροσπάθεια σωματική και ψυχική.

Εμείς στο NISI Raches, ένα όμορφο καταπράσινο Glamping δίπλα στη θάλασσα στις Ράχες Φθιώτιδας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε

1 Δωρεάν Διαμονή Glamping σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μαζί με τις οικογένειές σας μέχρι τις 30 Ιουνίου, για να ξεκουραστείτε, φορτίσετε μπαταρίες και ανανεωθείτε στην υπέροχη Φύση μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι φέτος είναι και μια ευκαιρία επανασύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση, και θα χαρούμε πολύ να ξεναγήσουμε εσάς και την οικογένειά σας στη μαγεία της!

*Η ομάδα του NISI Raches παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό COVID – 19 και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις πιο όμορφες διακοπές και εμπειρίες στο NISI μας!

Για το λόγο αυτό, έχουμε βάλει στην ιστοσελίδα μας ειδικό section που αναφέρει όλες μας τις ενέργειες σχετικά με τον COVID-19, δείτε σχετικά εδώ: https://nisi.com.gr/covid-19/ .

Till then. Stay Safe!

NISI : Ένα με τη Φύση σου''

Προσαρμοσμένη αναζήτηση