Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώστας Σταυρογιάννης: Η κρίση δεν σταματά την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 08:05 Κώστας Σταυρογιάννης: Η κρίση δεν σταματά την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας

Έργα σε εξέλιξη στη Λαμία...

Μπορεί η Δημοτική Αρχή, και πολύ καλά πράττει, να έχει ρίξει όλο το βάρος στα μέτρα και τις δράσεις, που αφορούν στην στήριξη των δημοτών και των επαγγελματιών, λόγω της πανδημίας, ωστόσο όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος υπάρχουν έργα που είναι σε εξέλιξη, ενώ ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και κάποια άλλα, με μεγαλύτερο αυτό της ανάπλασης της πλατείας Πάρκου.

Δείτε τι έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο Κώστας Σταυρογιάννης:

Από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει ότι ο χρόνος που έχουμε στην διάθεσή μας για τα μεγάλα ή μικρότερα έργα δεν είναι σύμμαχός μας. Παλιά και καινούργια έργα πρέπει να προχωρήσουν και προχωρούν άμεσα. Αυτή είναι και η εντολή του Δημάρχου.

Η κρίση έβαλε φρένο σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, όχι όμως και στα έργα του δήμου μας που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και προχωράμε έτσι ώστε μέσα από την κρίση να μην έχουμε χάσει ούτε ένα πολύτιμο λεπτό.

Έργα σε εξέλιξη:

1. Κόμβος ΜΕΡΥΠ


 

2. Κόμβος Σόλωνος


 

3. Μεταφορά Παιδικής Χαράς στο Στρατόπεδο Τσαλτάκη


4. Διόρθωση Πεζοδρομίων στην Οδό Κοραή