Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ράχες: Μένουμε σπίτι εκτός αν δίνουμε αίμα - Αιμοδοσία από το σύλλογο "Αλόπη"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 08:10 Ράχες: Μένουμε σπίτι εκτός αν δίνουμε αίμα - Αιμοδοσία από το σύλλογο "Αλόπη"

Εθελοντική αιμοδοσία από το Διαδραστικό Σύλλογο Ραχιωτών "Αλόπη", την Κυριακή 12 Απριλίου, 9:00 - 13:30, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Ο Διαδραστικός Σύλλογος Ραχιωτών “Αλόπη” έχει δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος βοηθώντας τους συντοπίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε προσφέρει πάνω από 20 φιάλες αίμα και για να αυξήσουμε τον διαθέσιμο αριθμό έχουμε προγραμματίσει αιμοδοσία την Κυριακή 12 Απριλίου και ώρα 09:00-13:30, στην Αίθουσα του Συλλόγου.

Πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη δράση είναι η σπουδαιότερη των δράσεων του Συλλόγου μας, μιας και πρόκειται για μέγιστη μορφή προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας.

Ειδικά την δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη.

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις δημόσιες οδηγίες για την υγεία που παρέχονται από τον ΕΟΔΥ, αλλά είναι σημαντική και η προσωπική ευθύνη του καθενός απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.