Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται το θρίλερ στον Ληθαίο με την εξαφάνιση ηλικιωμένης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 10:43 Συνεχίζεται το θρίλερ στον Ληθαίο με την εξαφάνιση ηλικιωμένης

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε πάλι η προσπάθεια ανεύρεσης της αγνοούμενης ηλικιωμένης στο Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr, από τις 7 το πρωί στις έρευνες συμμετέχουν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ κλήθηκε για συνδρομή η 8η ΕΜΑΚ Λάρισας και η 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, με καταδυτικό κέντρο, σκύλο και σκάφη.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ σαρώνουν επιφάνεια της κοίτης από το σημείο που βρέθηκαν τα προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης και εικάζεται ότι έπεσε στο ποτάμι μέχρι ένα φυσικό φράγμα απόσταση 500 μέτρων.

Και σήμερα ζητήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων να κλείσουν τα υδατοφράγματα προκειμένου να σταματήσει η ροή του ποταμού και να πέσει η στάθμη.

Τους πιέζει όμως ο χρόνος καθώς έχουν περιθώριο περίπου δύο ωρών μέχρι να γίνει υπερχείλιση.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι η 80χρονη Φ.Κ έφυγε από το σπίτι της περίπου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτη. Καθώς η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε, οι οικείοι η ανησύχησαν και ξεκίνησαν να την ψάχνουν

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα, η ηλικιωμένη γυναίκα πληροφορήθηκε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και φέρεται να δήλωσε στους στενούς της συγγενείς πως θα δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι.

Κάτι που τους οδήγησε αμέσως κατά μήκος του ποταμιού, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εντοπίσουν κάτω από τη γέφυρα ρούχα που ανήκαν στην ηλικιωμένη καθώς και το μπαστούνι που χρησιμοποιούσε για τον καθημερινό της περίπατο.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Το σκοτάδι δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό το έργο και όπως προαναφέρθηκε οι έρευνες απέβησαν άκαρπες ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας.

 

πηγή: tv10.gr