Θρήνος στη Λαμία: «Έσβησε» το χαμόγελο της Βίκυς Σαμαρά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 08:32 Θρήνος στη Λαμία: «Έσβησε» το χαμόγελο της Βίκυς Σαμαρά

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την απώλεια της Προϊσταμένης των Οικονομικών Υπηρεσιών…

Στα 40 της χρόνια «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 9 Απριλίου, η Λαμιώτισσα Βίκυ Σαμαρά.

Το όμορφο χαμόγελο της Προϊσταμένης των Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, «έσβησε» σε Νοσοκομείο των Αθηνών, μετά από σοβαρή και επώδυνη περιπέτεια υγείας.

Όλοι θα τη θυμούνται για το χαρακτήρα της και το ζεστό τρόπο που σε αντιμετώπιζε. Όλοι οι συνάδελφοί της στην Υπηρεσία, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν και μόνο όμορφες στιγμές να θυμηθούν, από όσα μοιράστηκαν μαζί της.

Η απώλεια σημαντική και ο πόνος μεγάλος, για το χαμό ενός τόσο νέου ανθρώπου με δυνατότητες και κυρίως διάθεση να προσφέρει στους γύρω του.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια της στους οικείους της Βίκυς.

Σήμερα η κηδεία

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Παρασκευή (10/4) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ.Γεωργίου Καλυβίων Λαμίας σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στο ορφανοτροφείο θηλέων ή αρρένων της πόλης μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει….

Συλλυπητήρια από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό

Με αφορμή την απώλεια της Βίκυς Σαμαρά, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Βίκυ Σαμαρά έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Μια εξαιρετική δημόσια λειτουργός και ταυτόχρονα ένας σπάνιος άνθρωπος, που θα λείψει σε όλους μας.

Εκφράζω τα πλέον θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους της.»

Το αντίο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας

Η "Στερεά Υπεροχής"

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φθιώτιδας, Λάμπου Σπύρος και Σκούρας Γεώργιος, εκφράζοντας τα αισθήματα των μελών της παράταξής μας, καταθέτουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας Βίκυς Σαμαρά. 
Η Δημόσια διοίκηση, η Περιφέρεια, η κοινωνία μας, έχασε έναν σπάνιο και χαρισματικό άνθρωπο. Θα θυμόμαστε πάντα την προσφορά και το χαμόγελό της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση