Δείτε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 09:22 Δείτε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας θα εκτελουσε ένα δρομολόγιο την ημέρα από Αθήνα για Λαμία και το αντίστροφο.

Σχεδόν μηδενική είναι η κίνηση στο ΚΤΕΛ ΦΘιώτιδας το οποίο δεν έχει βιώσει ξανά ανάλογες καταστάσεις. Η ζημιά είναι ανυπολόγιστη και τίποτα δεν θα είναι όπως πριν την επόμενη ημέρα, όποτε αυτή κι αν έρθει.

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης για τα δρομολόγια της Μεγάλη Εβδομάδας:

Αγαπητοί μας πελάτες,

Οι μέρες που περνάμε είναι πρωτόγνωρες για όλους μας και η ζημιά που υφίσταται η οικονομία είναι ανυπολόγιστη. Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους μας. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα γίνονται για την δική μας υγεία, για την υγεία των δικών μας ανθρώπων.

Η εταιρεία μας όλο αυτό το διάστημα της κρίσης του COVID-19, παρά τις οικονομικές συνέπειες, συνέχισε και συνεχίζει να πραγματοποιεί δρομολόγια προς εξυπηρέτηση αυτών που εργάζονται ακόμη και αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη να μετακινηθούν.

Για την Μεγάλη Εβδομάδα έχουμε προγραμματίσει και θα εκτελεστούν τα πιο κάτω δρομολόγια:

ΛΑΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ 10:00 και ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ 14:30 καθημερινά μέχρι και Μ. Σάββατο
ΛΑΜΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11:00 & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΜΙΑ 15:30 μόνο την Μ.Παρασκευή

Την Κυριακή του Πάσχα και την δεύτερη μέρα του Πάσχα δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.

Η αποθήκη δεμάτων του σταθμού λ/ρείων Λαμίας θα λειτουργεί το Σαββατοκύριακο των Βαίων 09:00-12:00 και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα από 08:00-15:00.

Υπενθυμίζουμε σε όλους όσους προτίθενται να ταξιδέψουν ότι πρέπει να φέρουν μαζί τους όλα τα απαιτούμενα από τις ΠΝΠ και τους περιορισμούς κυκλοφορίας έγγραφα, ώστε να τα επιδείξουν στις αρμόδιες αρχές κατά την διάρκεια των διενεργούμενων ελέγχων.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόστιμα που θα επιβάλουν οι αρχές σε όσους δεν τηρούν τις σχετικές αποφάσεις. Προτείνουμε κι εμείς με την σειρά μας, όσο και αν ακούγεται κουραστικό, να μείνουμε σπίτι αυτό το Πάσχα! Να σεβαστούμε τους δικούς μας ανθρώπους, να σεβαστούμε τους λίγους κατοίκους των χωριών μας που φυλάσσουν Θερμοπύλες.

Σας ευχόμαστε υπομονή, υγεία και καλή Ανάσταση!

για την ΚΤΕΛ Α.Ε.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση