Όχημα της αστυνομίας παραδόθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 09:10 Όχημα της αστυνομίας παραδόθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό

Νέα καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας…

Απίστευτο περιστατικό, το οποίο συνέβη το πρωί της Παρασκευής (10/4) στην εθνική οδό στο ύψος της εξόδου του Κάστρου Ορχομενού, αποκάλυψε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.

Όχημα της αστυνομίας, με το διακριτικό φάρο που περιπολούσε για τη τήρηση των μέτρων, γύρω στις 8 το πρωί, πήρε ξαφνικά φωτιά που το κατέστρεψε ολοκληρωτικά. Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο όταν ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η Ένωση καταγγέλλει το γεγονός ότι συνάδελφοί τους εκτελούν υπηρεσίες με «νεκροφόρες», όπως τις χαρακτηρίζουν, που έχουν διανύσει 450.000 και πλέον χιλιόμετρα. Ευτυχώς ο αστυνομικός εγκαίρως αντιλήφθηκε τον καπνό και τςι φλόγες και εγκατέλειψε το όχημα και δε θρηνήσαμε θύμα.

«Με νεκροφόρες που έχουν διανύσει 450.000+ χιλιόμετρα, συνάδελφοί μας διατάσσονται καθημερινά να εκτελούν υπηρεσία, να εκτελούν μεταγωγές πολιτών σε ψυχιατρεία και σωφρονιστικά καταστήματα, να ''βάζουν πλάτη'' και να γεμίζουν κουτάκια. Ποιός θα απολογούνταν στους οικείους του συναδέλφου εάν είχαμε απώλεια ζωής, ποιός θα απολογούνταν στους οικείους ενός πολίτη εάν αυτός είχε απανθρακωθεί στο υπηρεσιακό όχημα. Ίσως ένας Αστυφύλακας θα αναλάμβανε αυτό το δύσκολο ρόλο,έχει συμβεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν όταν κανένας αξιωματικός δεν αναλάμβανε το εκτελέσει το χρέος του απέναντι στη σύζυγο δολοφονηθέντος συναδέλφου μας και να την ενημερώσει για το χαμό του συζύγου της.

Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, τα οποία δεν θα εκτεθούν δημόσια για ευνόητους λόγους, είμαστε βέβαιοι ότι θα ενημερωθεί ο κ. υπουργός από τους παριστάμενους αξιωματικούς, επιτελείς κτλ, οι οποίοι θα τον συνοδεύσουν κατά την επίσκεψή του στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών - προσφύγων στη Θήβα.

Για τα υπόλοιπα ,τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών της υπηρεσίας, απόδοση ευθυνών όπου αναλογούν κτλ εγγυάται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.»

Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη καταγγελία δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή την αιφνιδιαστική επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στα hot spot της περιοχής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση