Ο Ηλίας Σανίδας για το πρώτο διά περιφοράς Περιφερειακό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 16:51 Ο Ηλίας Σανίδας για το πρώτο διά περιφοράς Περιφερειακό Συμβούλιο

Την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή της 3ης τακτικής συνεδρίασης του περιφερειακού Συμβουλίου, για πρώτη φορά διά περιφοράς γι αλόγους δημόσιας υγείας, εξέφρασε με δελτίο τύπου ο Πρόεδρος του Ηλίας Σανίδας.

«Η 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με τη μέθοδο διά περιφοράς, μια πρωτόγνωρη διαδικασία για όλους μας. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί, υπό τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των Παρατάξεων, η οποία ήταν απολύτως απαραίτητη καθώς σε ζωντανό χρόνο αντάλλαξαν απόψεις γύρω από το κάθε θέμα που εισήχθη προς ψηφοφορία», αναφέρει ο κ. Σανίδας, ο οποίος σημειώνει επίσης ότι πάρθηκαν αποφάσεις που προάγουν το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τη ροή των χρηματοδοτήσεών της καθώς και την ενίσχυση του τακτικού και έκτακτου ανθρώπινου δυναμικού της.

Ο Πρόεδρος του ΠΣ ευχαριστεί το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη συνεργασία τους καθώς και τους υπηρεσιακούς του συνεργάτες για την άριστη εκτέλεση της σχετικής διαδικασίας. Σημειώνεται ότι το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου ανταποκρίθηκε στην ψηφοφορία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τη σχετική προβλεπόμενη διαδικασία, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αρχές της διαφάνειας και της δημοκρατίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση