Κλάδευε τα δέντρα στο πεζοδρόμιο και ο θάνατος ήρθε με μεγάλη ταχύτητα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 09:07 Κλάδευε τα δέντρα στο πεζοδρόμιο και ο θάνατος ήρθε με μεγάλη ταχύτητα (φώτο αρχείου)

Αυτοκίνητο παρέσυρε 35χρονο, τον «κόλλησε» στη μάντρα και στη συνέχεια, ο ασυνείδητος οδηγός τον εγκατέλειψε - Ο άτυχος άνδρας «έσβησε» λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Η θανατηφόρα παράσυρση έγινε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης στον Ορχομενό στο δρόμο προς τις πηγές, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος παρέσυρε και σκότωσε έναν 35χρονο από τον Ορχομενό.

Όπως αναφέρει το asopichos.gr οι λεπτομέρειες του τραγικού δυστυχήματος συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία του Ορχομενού.

Ο άτυχος άνδρας σχεδόν διαμελίστηκε και εγκαταλείφθηκε από τον δράστη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου  διαπιστώθηκε ότι εκτός από το συντριπτικά κατάγματα στο πόδι είχε και κάταγμα στον αυχένα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 35χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θύμα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο και κλάδευε κάποια δέντρα. Ο 33χρονος κινούταν με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση από Διόνυσο προς Ορχομενό και σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στον άτυχο άνδρα, τον «κόλλησε» στη μάντρα, συνθλίβοντάντας τον (ιδιαίτερα το ένα του πόδι) και προκαλώντας του τραύματα και σε άλλα μέρη του σώματός του καθώς και τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης φέρεται να τον εγκατέλειψε και κρύφτηκε στο σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινό σημείο από τον τόπο του δυστυχήματος, όπου λίγο μετά  συνελήφθη από την Αστυνομία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Αξιοσημείωτο είναι σύμφωνα με το asopichos.gr ότι από το… λευκό ΙΧ του δράστη έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες καθώς και το δίπλωμά του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση