Λαμία: Αλλάζει όψη η πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 08:12 Λαμία: Αλλάζει όψη η πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Θύμιος Καραΐσκος: «Τον Δεκέμβριο θα αλλάξουμε χρονιά σε μια καινούργια πλατεία» - «Ευχαριστώ τους δημότες που πειθάρχησαν στα μέτρα για τον κορωνοϊό»

Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης η ανάπλαση της πλατείας Πάρκου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Τα έργα ξεκίνησαν νωρίτερα για να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία των πολιτών, από τους οποίους ο Δήμαρχος Λαμιέων ζήτησε την κατανόησή τους, αφού όπως ειπε ότι και να γίνει κάποια ταλαιπωρία θα την υποστούν, όπως και οι επαγγελματίες της πλατείας.

Για το χρονοδιάγραμμα και τις λεπτομέρειες του έργου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης και οι μηχανικοί του έργου.

Δείτε τι δήλωσε αμέσως μετά ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος:

Κορωνοϊός: «Να κρατήσουμε το μηδέν. Σας ευχαριστώ για την τήρηση των μέτρων»

Ο Δήμαρχος Λαμιέων αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους δημότες για την ατομική ευθύνη που επέδειξαν σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό και έκανε έκκληση να συνεχίσουμε έτσι και τις επόμενες ημέρες οι οποίος, όπως ειπε, είναι και οι πιο κρίσιμες.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εργαζόμενους της καθαριότητας που είναι στην πρωτη γραμμή και τόνισε ότι ο Δήμος συνεχίζει αθόρυβα να προσφέρει βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες και σε όσους έχουν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση