Ποιος παίκτης του φετινού Master Chef είναι από τη Φθιώτιδα;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 08:00 Ποιος παίκτης του φετινού Master Chef είναι από τη Φθιώτιδα;

Ο οποίος μάλιστα έχει φτάσει μέχρι και την τελική 10αδα !!!

Δεν είναι μόνο καλός μάγειρας, αφού έχει βγει αρκετές φορές στον "τάκο" και έχει επιβιώσει, είναι και πολύ κάλο παιδί. Ίσως ο μόνος που έχει πραγματικό χιούμορ και δίνει μια άλλη νότα στο τέταρτο Master Chef.

Ο λόγος για τον Κώστα Νταλιάνη ο οποίος όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο είναι από τη δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμενα απ΄το χωριό Φτέρη.

«Στο χωριό μου πάνε όλοι στο καφενείο και ζητάνε σούσι από τον Λιά...», είπε ο Κωστής σχολιάζοντας με χιούμορ στο διαγωνισμό αντιγραφής πιάτου με σούσι.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κώστας βρισκόταν σε ταξίδι έχοντας περάσει στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, όταν ζήτησε από τον καπετάνιο να τον αφήσει στο επόμενο λιμάνι, «διαφορετικά θα επέστρεφε κολυμπώντας στην Ελλάδα», είχε δηλώσει χαμογελώντας μπαίνοντας στο παιχνίδι.

Με χόμπι του το σέρφ και τα ταξίδια του για να βρίσκει το κύμα σε παραλίες ανά την Ελλάδα, ο Κώστας ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική, αφού ο ίδιος προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή του, λόγω του σέρφ.

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό με μεγάλη χαρά, αλλά πάντα τον απασχολούσε η ιδέα της έκθεσης στον κόσμο. Μπαίνοντας στο παιχνίδι, άφησε πίσω τον φόβο του για να ζήσει την εμπειρία, δοκιμάζοντας τα πάντα μέσα στο διαγωνισμό και …όπου τον οδηγήσει.

Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά, αφού έφτασε στη τελική 10αδα, ανάμεσα σε εξαιρετικούς μάγειρες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση