Συλλήψεις για κλοπές σε Λαμία, Θήβα και Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 15:20 Συλλήψεις για κλοπές σε Λαμία, Θήβα και Χαλκίδα

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δίκυκλο μοτοποδήλατο και διαρρηκτικά εργαλεία…

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (15/4) στη Λαμία μία γυναίκα Ρομά, για διάπραξη κλοπής από οικία ηλικιωμένων.

Ήταν μία από τις τέσσερις συλλήψεις που σημειώθηκαν την ίδια ημέρα, με τςι τρεις να αφορούν γυναίκες Ρομά.

Οι δύο άλλες γυναίκες Ρομά, συνελήφθησαν στη Θήβα από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για κλοπή από σπίτι ηλικιωμένης και από φαρμακείο τςη περιοχής αντίστοιχα.

Τέλος η 4η σύλληψη για κλοπή αφορά, έναν Αλβανό υπήκοο που συνελήφθη το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με την κατηγορία της διάπραξης κλοπής από εγκαταστάσεις επιχείρησης, στην ευρύτερη περιοχή.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, προϊόντα κλοπών, διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι, λάμες, «κάβουρας» κ.λ.π.) και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Από τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς γίνεται μνεία ότι οι έρευνες και οι περιπολίες των αστυνομικών δυνάμεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, εν όψει των Εορτών του Πάσχα, αναπροσαρμόζονται, εντείνονται και βελτιστοποιούνται, με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση