Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Σαρακιώτης: «Η ντροπή δεν έχει τέλος…»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 21:35 Γιάννης Σαρακιώτης: «Η ντροπή δεν έχει τέλος…»

Επίθεση του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τη μη καταβολή δώρου στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

«Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της κυβέρνησης…» σύμφωνα με το βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη, αναφερόμενος στη ΛΑΡΚΟ.

Χαρακτηρίζοντας ως επαίσχυντη την τροπολογία που κατατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, σημειώνει ότι «το οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης της μεγαλύτερης μεταλλευτικής βιομηχανίας της χώρας συνεχίζεται, συμπαρασύροντας και την οικονομία μίας ολόκληρης περιοχής».

Σύμφωνα με τον κ. Σαρακιώτη, «μετά τους δεκάδες εργολάβους που απασχολούνται στην εταιρεία και ο εκκαθαριστής αρνείται την καταβολή των οφειλόμενων ποσών προς αυτούς, μετά τους εργαζόμενους που συνταξιοδοτήθηκαν τους τελευταίους μήνες και τους οφείλεται ακόμη η αποζημίωση τους (χρήματα που τα δούλεψαν σκληρά), έρχονται να αντιμετωπίσουν σήμερα, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας την αναλγησία και την αδιαφορία της Κυβέρνησης, με τη μη καταβολή του δώρου του Πάσχα».

Και καταλήγει ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ: «Από τις “περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές” που υπόσχονταν προεκλογικά, στη ΛΑΡΚΟ περάσανε στην κατάλυση του εργατικού δικαίου και τη μη καταβολή του δώρου Πάσχα. Η ντροπή δεν έχει τέλος…».