Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 18:11 Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας βρέθηκε ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου (18/4) ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του ΠΓΝ Λάρισας, Δημήτρης Κατσικονούρης και ο Αναπληρωτής Διοικητής Γεώργιος Αποστολίνας

Ο διοικητής της 5η ΥΠΕ συνοδεία της διοίκησης, επισκεφτήκαν το Τμήμα Επειγόντων περιστατικών, το Τμήμα Λοιμωδών Νοσημάτων καθώς και άλλους χώρους του νοσοκομείου.

κατά την επίσκεψή τους συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό που βρίσκεται σε εφημερία.

Ο κ. Σερέτης μαζί με τη διοίκηση του ΠΓΝΛ, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους εργαζόμενους που δίνουν αύτη τη στιγμή τη δική τους «μάχη» για την προάσπιση του αγαθού της δημόσιας υγείας. Ταυτόχρονα ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ δήλωσε την ετοιμότητα και το αξιόμαχο του Πανεπιστημιακού, καθώς και την επάρκεια των μέσων ατομικής προστασίας. Εξήρε το έργο όλων των εμπλεκόμενων για την εύρυθμη λειτουργία της υγειονομικής δομής προεξάρχουσας της διοίκησης, η οποία σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους πράττουν τα δέοντα.

«Η 5η υπε θα σταθεί αρωγός στο έργο που προάγει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση