Μέσω ασυρμάτου το "Ευχαριστώ" του Καραΐσκου στους Αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 08:40 Μέσω ασυρμάτου το "Ευχαριστώ" του Καραΐσκου στους Αστυνομικούς

Ο Δήμαρχος Λαμιέων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους αστυνομικούς που όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες είναι στην πρώτη γραμμή.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Θύμιος Καραΐσκος και μέσω ασυρμάτου ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που και ανήμερα του Πάσχα ήταν στο δρόμο για την ασφάλεια των πολιτών και την εφαρμογή των μέτρων.

«Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε την δύσκολη αυτή περίοδο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, Είστε για μας ένα ξεχωριστό κομμάτι της κοινωνίας που εκτιμούμε και στηρίζουμε....», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων, ενώ ευχήθηκε αυτό το Πάσχα να είναι το τελευταίο που δοκιμάζεται υπό αυτές τις συνθήκες η αντοχή όλων μας.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που ο Δήμαρχος μίλησε απ ευθείας στους μάχιμους αστυνομικούς το πρωί της Κυριακής:

Το βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες ανάρτησε στο Facebook ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Γιώργος Μπράνης.

«Σήμερα είχαμε την εξαιρετική τιμή ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, μέσω του κέντρου της Δ.Α. Φθιώτιδας , να εκφράσει τις ευχές του και τις ευχαριστίες του, προς όλους της συναδέλφους που σήμερα αλλά και όλες αυτές τις ημέρες δίνουν τη δική τους μάχη στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα. Τέτοιες ενέργειες τιμούν τον ίδιο και δείχνει την εξαιρετική συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και μια ευχή όλοι να είμαστε του χρόνου παρόντες να εορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστού, όπως επιτάσσει το έθιμο της χώρας....», έγραψε ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων στο «100», Κέντρο Άμεσης Δράσης, στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση