Διά περιφοράς Οικονομική επιτροπή στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 14:35 Διά περιφοράς Οικονομική επιτροπή στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Πρόσκληση σε δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής, την Τρίτη 21 Απριλίου 2020 και από ώρα 12.00 µ. έως 13.00 µ.µ., απευθύνει ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων και Πρόεδρος της Γιάννης Συκιώτης.

Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, τα µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής θα µπορούν να ψηφίσουν τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης, µέσω τηλεφώνου στο 2235350037 (Χονδροδήµου Λουκία, Γραµµατεία Οικονοµικής Επιτροπής) και µε το ηλεκτρονικό ταχυδροµείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και από ώρα 12.00µ. έως 13.00 µ.µ.

Μετά το πέρας της ώρα λήξης, καµία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Τα θέματα:

1. Λήψη οικονοµικών µέτρων υποστήριξης λόγω της κρίσης του κορωνοϊου COVID-19 (απαλλαγής από τέλη καθαριότητας/φωτισµού και κοινόχρηστου χώρου επιχειρήσεων, αναστολής από τέλη παρεπιδηµούντων και ακαθαρίστων εσόδων επιχειρήσεων, παράτασης και αναστολής οφειλών εκµισθωτών και εργαζόµενων επιχειρήσεων σε απαγόρευση λειτουργίας, απαλλαγής τροφείων παιδικών σταθµών, αναστολής µισθωµάτων επαγγ. µισθώσεων και κυλικείων)

2. Έγκριση µετακίνησης υπαλλήλων του ∆ήµου εκτός έδρας για εργασία του ∆ήµου

3. 1η αναµόρφωση και τροποποίηση Προϋπολογισµού, ετήσιου Σχεδίου ∆ράσης και Τεχνικού Προγράµµατος οικονοµικού έτους 2020

4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού, ηλεκτρονικού και διεθνούς διαγωνισµού της προµήθειας µε τίτλο «Προµήθεια και τοποθέτηση εξοπλισµού για την αναβάθµιση παιδικών χαρών του ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

5. Κατάρτιση όρων διακήρυξης του έργου «Αντικατάσταση Αγωγών Ακαθάρτων ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

6. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισµού της προµήθειας µε τίτλο «Προµήθεια δύο χωµατουργικών µηχανηµάτων εκσκαφέων – φορτωτών µε συνοδευτικό εξοπλισµό του ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση