Βοήθεια από το Παρ. Ερυθρού Σταυρού Λαμίας προς πολίτες του Δήμου Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 19:05 Βοήθεια από το Παρ. Ερυθρού Σταυρού Λαμίας προς πολίτες του Δήμου Καμένων Βούρλων

Τις θερμές του ευχαριστίες προς το Περιφερειακό Τμήμα Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη δωρεά τροφίμων, ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού προς τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες του Δήμου Καμένων Βούρλων, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης  

Τα πράγματα παρέλαβαν και ανέλαβαν να φτάσουν στον προορισμό τους ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Παπαγρηγορίου, μαζί με τους Πρόεδρους, Αγίου Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο Μαύρο, Καμένων Βούρλων Δημήτριο Καραμανώλη και Καινούριου Παναγιώτη Θώμο.

«Η ανθρωπιστική βοήθεια από πλευράς του Παραρτήματος Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ήταν και θα είναι, σημαντικότατης σημασίας για τις ευπαθείς τοπικές κοινωνίες μας», σημειώνει στο ευχαριστήριό του ο Δήμαρχος.

Σημειώνουμε ότι πριν το Πάσχα ο Δήμος Καμένων Βούρλων προσέφερε και διένειμε κατ’ οίκον κρέας, σε πολίτες που είχαν ανάγκη. Τη μεγάλη αυτή προσπάθεια στήριξαν Δημοτικοί, Τοπικοί Σύμβουλοι και η εθελόντρια Νάντια Ζιώγα, που διακρίνεται στη φωτογραφία με τους Αντιδημάρχους Νίκο Παπαγρηγορίου και Αντύπα Αντύπα και τον Πρόεδρο Καμένων Βούρλων Δημήτρη Καραμανώλη.

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνεται μαζί με τον κ. Παπαγρηγορίου και ο Πρόεδρος του Αγίου Κωνσταντίνου κ. Μαύρος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση