Αρνητικά ακόμη έξι δείγματα από το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 08:20 Αρνητικά ακόμη έξι δείγματα από το Νοσοκομείο Λαμίας

Μετά τη δυσάρεστη παρένθεση με το πρώτο επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα covid-19 στο Νοσοκομείο Λαμίας, επανήρθαμε στα σερί αρνητικά δείγματα.

Ειδικότερα το βράδυ της Τετάρτης 22 Απριλίου έφτασαν τα αποτελέσματα από το ειδικό εργαστήριο του ΕΚΠΑ έξι δειγμάτων που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Λαμίας και ήταν και τα έξι αρνητικά.

Σημειώνουμε ότι οι τελευταίες εξετάσεις δεν είχαν καμία σχέση με το περιβάλλον του 54χρονου καθώς μετά και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ελήφθησαν δείγματα μόνο από τη γυναίκα, το γιο του και τρεις ακόμη συγγενείς του από το περιβάλλον του αδερφού του, που ήταν όλα αρνητικά.

Την ίδια ώρα ενθαρρυντικά είναι τα νέα από την κατάσταση της υγείας του 54χρονου Λαμιώτη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ covid-19 του ΓΝ Λαμίας.

Τα τελευταία νέα τόσο σε τοπικό, αλλά κυρίως σε εθνικό επίπεδο, αποδεικνύει ότι η χώρα μας αντέδρασε σωστά και τηρώντας το «Μένουμε Σπίτι», αρχίζει να φαίνεται κοντά η μέρα που θα επιστρέψουμε και πάλι στην κανονικότητα.

Προς το παρόν πάντως συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι και να παίρνουμε τις κατάλληλες προφυλάξεις σε κάθε αναγκαία μετακίνησή μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση