Νέα "βόμβα" κορωνοϊού στη Μαλακάσα: Σε καραντίνα η δομή, αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ, γιατροί σε Παίδων και Καπανδρίτι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 10:19 Νέα "βόμβα" κορωνοϊού στη Μαλακάσα: Σε καραντίνα η δομή, αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ, γιατροί σε Παίδων και Καπανδρίτι

Μετανάστης από το Αφγανιστάν που πέρασε από αρκετές κρατικές υπηρεσίες εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σε καραντίνα μπαίνουν σειρά κρατικών υπηρεσιών μετά από νέο κρούσμα κορωνοϊού σε μετανάστη από τη δομή της Μαλακάσας.

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο Αφγανός μετανάστης μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του που διαβιούσαν στη δομή της Μαλακάσας αρχικά προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, προκειμένου να καταγγείλουν την κακοποίηση του ανήλικου παιδιού από ομοεθνή του μέσα στη δομή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μέσα στη ΓΑΔΑ.

Την Κυριακή μεταφέρθηκαν και στο νοσοκομείο Παίδων για να γίνει εξέταση του παιδιού. Σημειώνεται ότι είχε προσαχθεί και ο φερόμενος δράστης που αργότερα αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν στοιχειοθετήθηκε η καταγγελία.

Στο Κ.Υ. Καπανδριτίου είχαν ληφθεί δείγματα της οικογένειας προς εξέταση κορωνοϊού και τελικά προέκυψε ότι ο πατέρας είναι θετικός.

Κατά συνέπεια, μπήκαν σε καραντίνα όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, δηλαδή αστυνομικοί της προστασίας ανηλίκων, του Κ.Υ. Καπανδριτίου, γιατροί από το Παίδων, αστυνομικοί που τους μετέφεραν και ξαναμπαίνει σε καραντίνα και όλη η δομή της Μαλακάσας μέχρι να γίνει έλεγχος.

Στους χώρους της ΓΑΔΑ έγινε απολύμανση, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και οι οικογένειες των αστυνομικών που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση