Επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και τα συγχαρητήρια της ΕΑΣΥΦ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 21:24 Επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και τα συγχαρητήρια της ΕΑΣΥΦ

Συγχαρητήρια επιστολή για τους συναδέλφους της στην νεοσύστατη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, έστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, με αφορμή την εξιχνίαση κλοπής πιστολιού από αστυνομικό που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε Ρομά.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας εκφράζει δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στον Διοικητή, στους αξιωματικούς, όσο και στους λοιπούς Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, καθώς κατάφεραν με άψογο επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση και σε ώρες εκτός του ωραρίου εργασίας τους, έπειτα από την διενεργηθείσα επί διμήνου προανάκριση και ειδικότερα από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού που κατασχέθηκε & τις ληφθείσες καταθέσεις μαρτύρων, από την αξιοποίηση βάσιμων πληροφοριών, έρευνα και συντονισμένες ενέργειες στην Εξιχνίαση και την Σύλληψη πέντε (5) ημεδαπών ΡΟΜΑ, δραστών κλοπής ενός πιστολιού USP combact 9mm, που είχε αφαιρεθεί την 01-03-2020 από εν ενεργεία Αστυνομικό - συνάδελφό μας που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διευθύνσεώς μας. Οι ανωτέρω, μεσημβρινές ώρες της 22-04-2020, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και υπό το βάρος των συνεπειών του Νόμου και των στοιχείων της σχηματισθείσας δικογραφίας ομολόγησαν και περιέγραψαν αναλυτικά τις πράξεις τους. Ακολούθως, από Αστυνομικούς της Υπηρεσίας διενεργήθηκε έρευνα κατά την οποία και ανευρέθη το πιστόλι.

     Για ακόμη μια φορά οι συνάδελφοί μας ενάντια στη έλλειψη έμψυχου δυναμικού και υλικοτεχνικής υποδομής καταφέρνουν ακόμα να διατηρούν το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή μας υψηλό. Η Αστυνομική αυτή επιτυχία καταδεικνύει περίτρανα ότι παρά την δυσμενή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Χώρα μας, το Αστυνομικό προσωπικό εξακολουθεί ΄΄να  βάζει πλάτη΄΄ και να εργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, εμπεδώνοντας το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση