Τα είπαν Σπανός – Φραγκάκης για τον Τουρισμό στη Στερεά Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 13:17 Τα είπαν Σπανός – Φραγκάκης για τον Τουρισμό στη Στερεά Ελλάδα

Στο τραπέζι οι προτάσεις των ξενοδόχων της περιοχής…

Με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης, για την επόμενη ημέρα στον Τουρισμό, ο Περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Ηλίας Μπουρμάς.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν μια σειρά προτάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τον περιορισμό των αρνητικών συνεπειών που υφίστανται οι τουριστικές επιχειρήσεις  λόγω της πανδημίας. Με αφετηρία τον εθνικό σχεδιασμό συζητήθηκε η επανεκκίνηση του τουρισμού στη Στερεά Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των Ενώσεων Ξενοδόχων της Στερεάς που συνέλεξε με διαδικασία διαβούλευσης ο Αντιπεριφερειάρχης.

Όπως αναφέρει ο Περιφερειάρχης, υπήρξε απόλυτη ταύτιση προσεγγίσεων, τόσο σε επίπεδο στοχοθεσίας, όσο και ως προς τις ενέργειες και τις δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την επαναφορά και τη διαφύλαξη της τουριστικής περιόδου, αλλά και τα απαιτούμενα μέτρα για την τόνωση του συγκεκριμένου επιχειρηματικού κλάδου.

«Ο Τουρισμός μας φέτος θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Βγαίνουμε μπροστά για να τις κάνουμε ευκαιρίες. Εθνικά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, αλλά και ειδικά για την Περιφέρειά μας με τις πλούσιες  δυνατότητες και τις ξεχωριστές ομορφιές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανός.

Επίσης ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης ανέφερε: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού. Και όπως πριν την πανδημία, έτσι και τώρα συνεχίζουμε την στενή συνεργασία μας με τις Περιφέρειες της χώρας. Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τους συνεργάτες του και να τους ενημερώσω για τον σχεδιασμό του ΕΟΤ το επόμενο διάστημα. Συζητήσαμε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε όσον αφορά την προβολή της Ελλάδας ως ενός ασφαλούς προορισμού και την ανάγκη συντονισμού των ενεργειών προβολής ώστε να παρουσιάζουμε ενιαίο μήνυμα στο εξωτερικό. Ενημέρωσα τέλος τον Περιφερειάρχη για την λογική της καμπάνιας προβολής για το καλοκαίρι του 2020 η οποία θα είναι εξαιρετικά στοχευμένη και ευέλικτη ενώ συζητήσαμε και τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας μας σε τομείς όπως ο εσωτερικός τουρισμός.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com