Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονομική Επιτροπή σήμερα σε Μακρακώμη και Δομοκό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 10:00 Οικονομική Επιτροπή σήμερα σε Μακρακώμη και Δομοκό

Διά περιφοράς μεταξύ 09:00’ και 11:00’ το πρωί της Τρίτης διεξάγεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μακρακώμης.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής θα πρέπει κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης, ή να καταθέσουν ιδιοχείρως το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας, το οποίο θα τους επιδοθεί ιδιοχείρως από τον υπάλληλο της Γραμματείας της Οικονομικής Επιτροπής, στον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής ή να το αποστείλουν με e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εισηγητής των θεμάτων είναι ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Χαντζής:

1. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2020.

3. ΑΣΚΗΣΗ Η΄ ΜΗ ΕΦΕΣΗΣ.

4. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΠΤΕΛΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ" (ΠΑΡ. 1 ΑΡΘΡΟ 151 ΤΟΥ Ν. 4412/2016).

5. ΕΓΚΡΙΣΗ 9 ου ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ".

6. ΈΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΗΠΕΔΩΝ Δ.Κ. ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ Τ.Κ. ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ".

7. Ε ΓΚΡΙΣΗ 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ: "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΑΣΟΥΣ Τ.Κ. ΠΑΠΠΑΣ".

Σήμερα συνεδριάζει όμως και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δομοκού στις 12:00’ το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος.

Η πρόσκληση του Δημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Μπάμπη Λιόλιου, περιλαμβάνει τα θέματα:

Θέµα 1o: Παραχώρηση άνευ ανταλλάγµατος στον ∆ήµο ∆οµοκού από την Κεντρική Ένωση ∆ήµων Ελλάδος (ΚΕ∆Ε) ενός επιβατικού οχήµατος της "TOYOTA ΕΛΛΑΣ" για όλο το χρονικό διάστηµα αντιµετώπισης της πανδηµίας του κορωνοιού covid-19.

Θέµα 2o: ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2ης ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΟΜΟΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020

Θέµα 3o: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΟΜΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ" Α) 1ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΣΦΡΑΣΗΣΗΣ ΥΠΟΦΑΚΕΛΛΩΝ : ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Β) 2ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΣΦΡΑΣΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θέµα 4o: ΕΓΚΡΙΣΗ 1ης ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Ν.Π.∆.∆. "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ∆ΗΜΟΥ ∆ΟΜΟΚΟΥ"

Θέµα 5o: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚ∆ΟΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 2 ΣΤΥΛΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΑΠΛΑ Φ.Σ. ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΑ ΠΑΛΑΜΑ (ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΟΙΚΙΑΣ ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗ ΝΙΚΗΣ)

Θέµα 6o: ΑΝΑΘΕΣΗ ∆ΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ "ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ∆Ε ∆ΟΜΟΚΟΥ"